Papa Pear Saga Can,Puan,Bölüm Geçme Hileleri



Papa Pear Saga hileleri vermiştik sizlere ancak şimdiki verdiğimiz Papa Pear Saga hilesi bütün hilelerin toplamını bir programda toplayan harika bir hile. Bu program ile Papa Pear Saga Bölüm Geçme, Can, Puan, Güçlendirici ve Hamle Hilesi yapabilirsiniz. Kısacası oyunda neye ihtiyacınız varsa bu hilede var. Hile programını çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda cheat engine yüklü olması gerekiyor. Sonrasında oyuna girin hile programını çalıştırın ve hile videomuzu izleyerek kolayca hilenizi yapın.
Hile Programı : [DOWNLOAD]
Hilenin Videolu Anlatımı :

Hangi Hile Ne işe Yarar ?

Hile videosunda da gördüğünüz gibi 5 adet hile seçeneğimiz mevcut ve bunların üstüne gelip Enable tuşuna basınca hilemiz aktif oluyor tekrar basarsanız hileyi kapatıyor. Bu 5 hile ne işe yarar sırasıyla açıklayalım.

1- Free lives and Boosters : Bu hileyi aktif ettiğinizde bütün güçlendiricileriniz 99 olur yani hiç bitmez. Ayrıca can sorunuda yaşamazsınız canınızda hiç bitmez.

2- Set Papa Pear Moves to 30 : Bu hileyi aktif ettiğinizde hamle sayınız 30′a yükselir. Eğer hamle sayınız yine azalırsa hileyi Enable tuşundan kapatın ve tekrar açın yine hamle sayınız 30′a yükselecektir.

3- Set Papa Pear Moves to 1 : Bu hileyi aktif ettiğinizde hamle sayınız 1′e düşer. Genelde oyunu bitirmek için kullanılır ama çokta gerekli bir seçenek değil. Siz yinede ihtiyacınız olursa hamlelerinizi 1′e düşürmek isterseniz kullanabilirsiniz.

4- Instantly finish Targets on Next Target aquired : Bu bölüm geçme hilesidir. Aktif etmeden önce 1 atış yapmanız gerekir ve 2. atışınızda bölüm tamamlanır.

5- 20x Each Score : Puan hilesidir. Aktif etmeden önce 1 atış yapmanız gerekir. 2. ve sonraki atışlarınızda 20 kat fazla puan alırsınız.






Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
Yorumlarınız bizim için değerlidir