Dragon City Vahşi Batı Mücadelesi Ada Hilesi

Selam arkadaşlar dragon city ada açma hileleri konusuna dragon city vahşi batı mücadelesi ada hilesi vercem.


ARKADAŞLAR HİLE PROĞRAMSIZDIR SADECE VERDİĞİM SİTEYE GİDİN.

1.SİTE GİT
2.SİTE GİT

Altına Hücum Ejderhası, Apaçi Ejderhası ve Şerif Ejderhası Hilesi ile sizlerleyiz.

Hile yapımı her zaman ki şekilde basit ve etkili arkadaşlar. Sizlere verilen hile anlatım videosunda da izleyeceğiniz şekilde verilen hile sitesinde her bir questi 2 şer defa uygulamanız gerekiyor. Her bir hileyi 2 kez uygulamalısınız.

Hile Anlatımı

1. Gerekli Site adresine girip Facebook ıd ve Session ıd bilgilerinizi girin. Daha sonra ise oyunda adayı ve ejderhaları açmak için gerekli olan altın ve foodları kendinizden kullanırken, diğer seçenekler için hile sitesindeki 8 seçeneği kullanmanız gerekiyor.

Facebook ıd ve Session Id Bulmakda zorlananlar İçin Tıkla

2. Ejderha Hileleri sonrasında sizden ejderhalar ile savaşmanızı istiyor. Bu kısım oyun ile aranızda ben giremem.

Hile sitesine gittiğinizde Facebook ıd ve Session ıd numaralarınızı yazın ve quest 1 den başlayarak hileyi uygulamaya başlayın.

Hiç Gems harcamadan harika ejderhalara ve habitata sahip olacaksınız. Vahşi Batı Habitatı ve Altına Hücum Ejderhası, Apaçi Ejderhası ve Şerif Ejderhası Dragon City Süper Hile ile sizlerle.

Verilen gerekli Site Adreslerine giderek her bir basamağı 2 şer defa uygulayın. Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise ilk önce habitat hilesi olan 2 adet quest 1 kısmını 2 şer kez uygulayıp oyuna dönün ve habitatı alın ve sayfayı yenileyip tekrar hile sitesine dönüp quest 2 kısmını 2 şer defa uygulayıp ilk ejderhayı alın oyunu yenileyin ve aynı işlemi diğer ejderhalar içinde ayrı ayrı uygulayıp oyunu yenileyin.

dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise ejderha alımları konusunda istenenleri hile ile tamamladıktan sonra o ejderhaya sahip olmak için elinizde var olan bir ejderha ile almak istediğiniz ejderhayı savaştırıp kazanmanız gerekiyor. Bu da önemli bir nokta. Ben video da baya bir zorlanarak işlemi gerçekleştirdim fakat bu ejderha savaşı için aktif bir hile malesef yok.


Hile Anlatım Videosu
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
Yorumlarınız bizim için değerlidir