Farm Ville 2 Kalıcı Cash Hilesi

FARM VİLLE 2 CASH HİLESİ
Arkadaşlar biraz uzun yazdım ama kalıcı olmasını istiyorsanız mecbur okuyup yapacaksınız.. Üzgünüm :(

FarmVille 2 Cash yani Farm Parası Hilesi ile sizlerleyiz. FarmVille 2 oyunu yaklaşık 15 gün önce güncellendi ve güncellemeden sonra FarmVille 2 Hile Programı çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşamaya başladık. Bu sıkıntılar neler ?
Hile programı sorunsuz çalışsa bile marketi ücretsiz yapabiliyorsunuz fakat Tüketim malzemeleri kısmı olan benzin, yakıt, tuz, şeker , su, gübre, biberonları alamıyorsunuz. -1 cash değerine düşüyor ve hileyi yapamıyorsunuz. Size FarmVille 2 Tranier de Tüketim malzemelerini de ücretsiz olarak almak için 2 yöntem göstereceğiz. Eğer 1 cashiniz bile varsa işiniz çok kolay. Hile Programında 1. Hileyi aktif ederek tüm marketi ücretsiz hale getirebileceksiniz. Ama Cashi olmayanlar için süper bir FarmVille 2 Cash Hilesi vereceğiz. Bu sayede 1 tane bile cash yapsanız marketi ücretsiz hale getirebileceksiniz.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Hile Programı İNDİR
Gerekli Hile Programı Alternatifi İNDİR

FarmVille 2 Cashi Olanlar için FarmVille 2 Hilesi Yapımı

FramVille 2 oyununda Cashi olanlar oiçin olan kızımda oyunu açın ve hile programını da aktif edin. 1. Hileyi ON konumuna getirin ve hileyi kolaylık ile uygulayın.

Hilenin tek püf noktası ise Programdaki 1.hileyi aktif etikten sonra 1 yem 1 cash olan kısma tıklayarak 1 yem almanız gerekiyor. Cash değernizin bir anda 10000 olduğunu göreceksiniz Bu cash oyunu yenilediğinizde gider kalıcı değildir ama hileyi uygulayıp envanterinizi fulleyebilirsiniz.


FarmVille 2 Cashi Olmayanlar için FarmVille 2 Hilesi Yapımı

Cashi olmayanlar ise yukarıdaki basamakları uygulamadan önce en 1 cash olsun kazanmaları gerekiyor. Bunun için ise hangi tarayıcıdan hile yapacaksınız o tarayıcıya uygun Hola eklentisini kurmanız gerekiyor.
Mozilla İçin Hola Eklentisi TIKLA
Chrome için Hola Eklentisi TIKLA
Ben Mozilla için resimli anlatım hazırladım Fakat Google Chromeden yapacak olanlar verdiğim linke tıklayıp Eklentiyi Ekle diyecekler ve direk Holayı tarayıcılarına kurmuş olacaklar.
Mozilla tarayıcı için ise yukarıdaki linke tıkladığınızda karşınıza açılacak sayfa bu şekilde olacak. Add to Firefox diyorsunuz.


izin ver seçeneği çıktığında izin verin ve Şimdi Kur seçeneği geldiğinde Şimdi kur demelisiniz.

Kurulup kurulmadığını anlamak için Araçlar Eklentiler demelisiniz. Eklentilerde kurulduğunu ve Etkin olduğunu göreceksiniz.

Kenarda simgesini de göreceksiniz. Hola kurulumu bu kadar basit bir işlemdir. Ve eğer kurduktan sonra göremezseniz bu iki tarayıcı içinde olan bir şey tarayıcıyı komple kapatıp tekrar açın.

Bu hile için en güzel yanı çevrenizdeki insanlara da yapabilirsiniz. Yani facebook şifresini bilmeden profil resmine tıklayıp yukarıda çıkan ıd sini alarak kolaylık ile uygulayabilir yakınlarınızı sevindirebilirsiniz.Hileyi kendinize ya da başkasına kime yapmak istiyorsanız profil fotoğrafınıza veya , bir yakınınızın profil fotoğrafına tıklayın tıklayın.

Resimde ki Gibi Userkey ıdsini alın. Bu kısım Userkey kısmınız olup hile için gereklidir. Şimdi ise Size Cash kazandıracak siteye gitmeniz gerekiyor. Site linkinin en sonuna userkey= sonrasına gelip profilinizden aldığınız userkey kodunuz yapıştırıp linke gidin.
Hile Yapılacak Site Adresi TIKLA



Dikkat edilmesi gereken son ayırıntı ise yanda çıkan Hola eklentisinde Yeni Zelanda Üklesini seçmeniz gerekiyor. Devamı için videoyu izleyebilirsiniz. Çıkan sorulara yanıt vereceksiniz ve cash hesabınıza yüklenmiş olacak. Bunu sayısız kez tekrarlayabilirsiniz ama size 1 tane cash dahi yetecektir. Tüm işlemler bitince oyunu yenileyin cash ile yukarıda anlattığımız hileyi başarı ile yapabilir. FramVille 2 Cash Hilesi ile marketi ücretsiz hale getirip tüm ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
Yorumlarınız bizim için değerlidir