Dead Trigger 2 Sınırsız Hile

Selam arkadaşlar dead trigger sınırsız hile göstercem.Hilemiz sonsuz hiledir.Arkadaşlar Dead Trigger 2 hile oyunu bir zombi katliami oyunudur.Oyuna başladiğimizda elimizde bir tesisatçı aleti bulunur ve biz bunla zombileri öldürmeye çalişiriz.Zombiler birden karşımıza çıkabilir onun için çok dikkatli oynamamız gerekiyor.Bölümler ilerledikçe elimize silahlar gelmeye başlar bu silahlar sayesinde zombileri çok daha kolay öldürebilirsiniz.

Her bölümde oyun bizden bir görev tamamlamamizi ister bizde görevleri bitirerek bölümleride tamamlamaya çalişiriz.Örnek olarak bizden 15 tane zombi öldürmemizi ister ve bizde hemen 15 tane öldürüp bölümü bitirmeye çalişiriz.Tabiki bu zordur çünkü zombilerin gücü daima ayni kalmıyacak biz geliştikçe onlarda gelişçektir.Onun için hileye yönelebilirsiniz.Bu hile sizlerin tüm bölümleri geçmenizi sağlıyacaktır.

1. Sonsuz Mermi/Cephane Hİlesi : Merminiz hiç azalmayacak ve hep sonsuz kalacak.
2. Can Hilesi : Can Hilesi zombiler sizlere zarar verdiğinde canınız 300 civarında artarak işliyor. Bu sayede sizler canınız giderek artarak oyunda can sıkıntısı çekmeden rahatça oynuyorsunuz.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Gerekli Dosya (Alternatif) : TIKLA
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
Yorumlarınız bizim için değerlidir